Rösta på min blogg, tack!

Trevligt nog har den här bloggen blivit nominerad till en internationell tävling för språkbloggar. Tävlingen avgörs till hälften av domares omdömen (vilket får mig att hoppas att arrangörerna har någon svenskkunnig domare), och – till hälften av röstning. Du kan väl lägga en röst på min blogg om du gillar den. Det gör du genom att klicka på knappen här nere, välja min blogg och klicka på ”vote”.

Vote the Top 100 Language Professionals Blogs 2010

Man kan bara rösta en gång per person (läs dator), och röstslussarna stänger den 24 maj.

Nu är svenska ett rätt smalt språk i internationella sammanhang, och de flesta andra bloggar som är med i tävlingen är skrivna på lite bredare språk. Detta minskar nog min bloggs chanser, men det hindrar ju inte ett tappert försök. Och om jag inte vinner kan jag åtminstone skylla på just det, språkvalet.

Lämna en kommentar

Under Språk

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s