Samla pengar gratis

spargris

Jag vet att du har dåligt samvete för att du aldrig orkar stanna och prata med amnesty-representanterna som springer runt på stan. Och jag vill inte påminna dig om att du fortfarande inte har blivit månadsgivare till Läkare utan gränser, fast du borde. Det är jobbigt med välgörenhet. Man vill så mycket att man oftast skiter i allt till slut.godstart

Det är till och med så att jag förstår att du har hört talas om den här typen av välgörenhet tidigare. Ändå väljer jag nu att påminna dig, skriva dig på näsan. Det finns nämligen en webbplats, som heter godstart.se, där man kan samla in pengar utan att klicka en massa, utan att tömma spargrisen, utan att ödsla tid. Det enda – jag menar det – du behöver göra är att använda godstart.se som startsida. Du samlar in några öre varje gång du startar internet, och några öre är ju mer än inga ören. Du kan också välja själv vilken organisation som ska få pengarna.

Se så, gör en insats nu. Rädda världen. Klicka här för att sätta igång.

Advertisements

Lämna en kommentar

Filed under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s