Jag la VÅRDLAG som första ord och fick 290 poäng

I spikrak linje med mitt destruktiva missbrukarbeteende har jag börjat spela alfapet. Som undanflykt till mitt överjag brukar jag försöka insistera på bildningsnivån i tidsfördrivet, men egentligen tror jag förstås inte på det. AZERISK är en härlig rullning, men vad betyder det egentligen? Dessutom fuskar jag rätt ofta.

I den senaste utgåvan av saol hade eho åkt ut. Alla vi alfapetspelare enas i ett skri av saknad. Jag tror det hade något med musik att göra. Jag går iväg och tjuvkikar i en gammal saol. Det betydde ‘vem som helst’, ‘envar’. Nåväl. Det var en bra påbyggnad av HO i alla fall. Som plåster på såren godkänns nu förtiden både EP, LP och CP.

Vi ses väl på betapet.se. Men akta, jag är riktigt bra.

Advertisements

1 kommentar

Filed under Rappakalja

One response to “Jag la VÅRDLAG som första ord och fick 290 poäng

  1. Du uppdaterar för sällan, så jag kommenterar här.
    Jag spelade på betapet ett tag men tror inte jag vann någonting. Man tror lätt att jag ska kunna alfapet bra, men så är det då inte. Sen tycker jag det är så svårt när det viktiga momentet där man kämpar om vilka ord som egentligen borde få vara med försvinner. Sånt sker ju orättvist och automatiskt på betapet. Kanske börjar jag spela igen någon gång, då kan du få vinna över mig på internet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s