Språk och kön(sorgan)

Den här bloggtjänsten, wordpress, håller reda på bloggstatistik. En del av bloggstatistiken har att göra med vilka sökord folk har använt för att komma till min blogg. Varenda gång jag tittar i min bloggstatistik påminns jag om att jag en gång hittade en teckning där det stod ”min kuk är liten”, och bloggade om det eftersom jag tyckte att det var lite sött.

Jag antar att de som söker på ”stor kuk” – för det är det absolut vanligaste sökordet – är ute efter porr. Då kom jag att tänka på vilka andra ord jag skulle kunna skriva för att få mer trafik (man ska ju sälja sitt varumärke och det där, framför allt till pervon). Och i mina tankar kring jättebröst, fittor och hett sex kom jag till insikt.

Killars könsorgan ses, åtminstone i vissa sammanhang, som gulliga och harmlösa. Det är lite sött att någon trettonårig högstadiekille ritade den där bilden. Jag undrar: hur skulle teckningen se ut om det var en tjej som målat den, som ville säga något om sitt eget könsorgan? Jag tror inte att jag skulle se det som lika sött om det hade stått ”Min mutta är liten”. Jag talar förstås bara för mitt eget sexistiska jag, men det känns rentav som en sexinvit.

Det ses också som lite sött när en liten kille sitter och pillar på snoppen. Visserligen har det sagts förut, men det kanske tål att upprepas: småtjejer kan inte sitta och pilla på snoppen. De har ingen snopp. Deras grej heter liksom ingenting. En ”springa” är vad som omgärdar lilla grejen. Det är ingen jävla ”framstjärt”. Även om det känns lite konstgjort tänker jag välkomna ordet ”snippa” när jag får användning för det.

Slutligen kan jag tänka mig att det är lite irriterande för kukbärarna att deras könsorgan är så odramatiskt. Varför tycker alla att det är så hejdlöst roligt när en kille får ont i pungen? Vem kiknade av skratt när Henrik Larssons smalben gick itu? När Petr Cech spräckte skallen? För det sägs ju att det gör förbannat jävla ont. Kanske att jämföra med att klämma ut ett barn. Och barnafödande tillhör verkligen inte samma youtube-kategori.

Advertisements

Lämna en kommentar

Filed under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s