Det vore genant att spela spindelharpan i ett datalabb

Jag sitter i Umeå universitets fräschaste tillhåll: Humlab. Tanken är att jag ska jobba med min hemtenta: en språkkonsultgranskning av en EU-bidragsansökan. Men det gör jag inte. Jag har ju både resten av dagen och helgen på mig innan den ska in. Så jag går in på min blogg, kollar statistiken. Upptäckte att fyra personer har kommit in på bloggen genom att googla ”stor kuk”. Vad konstigt, jag tror att jag bara skrivit om små kukar. Och så har någon lyckats hitta hit med hjälp av Nicole Richie som sökord. Undra hur många ”nästa” den personen klickade på innan hen hittade hit.

Sånt sitter jag och funderar på, istället för att skriva hemtenta. Tur att jag är bland folk, för annars hade jag nog öppnat spindelharpan istället. Att blogga är på något sätt lite mer ändligt. Dessutom förutsätter bloggande en del eftertanke och självgranskning för att det ska bli något skrivet, och som jag sitter är och eftertänker och självgranskar inser jag att jag är rätt dum nu. Det är smartare att skriva färdigt hemtenta och kolla på Gudfadern II på söndag. Så ska jag göra istället. Morrissey ska få sjunga för mig, då skriver jag nog bäst. The Queen Is Dead.

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Rappakalja

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s